Распоред
на натпреварите од Третата Лига - Исток
есенски дел 2007/2008 година

1 коло (26.08.2007) во 16 ч.
  Јака - Бели    
  Напредок - Филип II    
  Василево - Рудар    
  Тиверија - Брегалница    
  Карбинци - Малеш    
  Осогово - Астибо    
2 коло (02.09.2007) во 16 ч.
  Бели - Астибо    
  Малеш - Осогово    
  Брегалница - Карбинци    
  Рудар - Тиверија    
  Филип II - Василево    
  Јака - Напредок    
3 коло (09.09.2007) во 16 ч.
  Напредок - Бели    
  Василево - Јака    
  Тиверија - Филип II    
  Карбинци - Рудар    
  Осогово - Брегалница    
  Астибо - Малеш    
4 коло (16.09.2007) во 15ч.
  Бели - Малеш    
  Брегалница - Астибо    
  Рудар - Осогово    
  Филип II - Карбинци    
  Јака - Тиверија    
  Напредок - Василево    
5 коло (23.09.2007) во 15 ч.
  Василево - Бели    
  Тиверија - Напредок    
  Карбинци - Јака    
  Осогово - Филип II    
  Астибо - Рудар    
  Малеш - Брегалница    
6 коло (30.09.2007) во 15 ч.
  Бели - Брегалница    
  Рудар - Малеш    
  Филип II - Астибо    
  Јака - Осогово    
  Напредок - Карбинци    
  Василево - Тиверија    
7 коло (07.10.2007) во 15 ч.
  Тиверија - Бели    
  Карбинци - Василево    
  Осогово - Напредок    
  Астибо - Јака    
  Малеш - Филип II    
  Брегалница - Рудар    
8 коло ( 14.10.2007) во 15 ч.
  Бели - Рудар    
  Филип II - Брегалница    
  Јака - Малеш    
  Напредок - Астибо    
  Василево - Осогово    
  Тиверија - Карбинци    
9 коло (21.10.2007) во 14 ч.
  Карбинци - Бели    
  Осогово - Тиверија    
  Астибо - Василево    
  Малеш - Напредок    
  Брегалница - Јака    
  Рудар - Филип II    
10 коло (28.10.2008) во 13 ч.
  Бели - Филип II    
  Јака - Рудар    
  Напредок - Брегалница    
  Василево - Малеш    
  Тиверија - Астибо    
  Карбинци - Осогово    
11 коло (04.11.20007) во 13 ч.
  Осогово - Бели    
  Астибо - Карбинци    
  Малеш - Тиверија    
  Брегалница - Василево    
  Рудар - Напредок    
  Филип II - Јака