места Кочани
  Полаки
   
фудбалски клубови Вардар
  Пелистер
  Победа
  Македонија Ѓорче Петров
  Работнички Кометал
   
фудбалски сојузи ФФМ - Фудбалска Федерација на              Македонија
  УЕФА - Europe's football
  ФИФА - Federation of Internacionale de              Football Associacion