адреса Лазар Андонов бб  
    2300 Кочани  
    Р. Македонија  
       
  тел: 071 300 662  
    071 381 158  
       
  e-mail: sokolovs@mt.net.mk  
       
   

 

Вашите коментари и забелешки можете да ги оставите овде:
Име:
Презиме:
E-mail: